Logitech’den özel Genshin Impact serisi

Logitech G, Logitech’in bir markası olarak, popüler açık dünya macera rol yapma oyunu Genshin Impact ile işbirliğini Logi Play platformunda duyurdu. Bu çok yıllı küresel ortaklık, resmi Genshin Impact PC oyun ekipmanı koleksiyonuyla başladı.

HoYoverse Küresel İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Fish Ling, “Her iki ekip de oyun ve teknoloji tutkusunu paylaştığı ve ayrıntılara büyük önem verdiği için Logitech G ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. “Logitech G’nin güvenilir teknolojisi ve sevgili Genshin Impact karakterlerinden esinlenen zarif tasarımlarıyla, resmi Genshin Impact ekipmanının hayranlarımız ve oyuncularımız için günlük Teyvat macerası sırasında yardımcı bir yol arkadaşı olmasını umuyoruz!”

Wallbang Gaming Network
Logitech'den özel Genshin Impact serisi 3

Logitech G’nin başkan yardımcısı ve genel müdürü Ujesh Desai ise şunları söyledi: “Dünyanın dört bir yanından oyuncular, Genshin Impact dünyasına kendi dünyalarıymış gibi kapılıyor.” Ve ekledi: “Her biri, Genshin Impact evreninin sadık ifadeleri olarak titizlikle ve özenle hazırlanmış resmi Genshin Impact ürünlerinden oluşan bir portföy oluşturarak, oyuncuların deneyimlerini Genshin Impact ve Logitech G’den beklediğiniz aynı kalite ve yenilikle geliştirmeyi amaçlıyoruz.”

Wallbang Gaming Network
Logitech'den özel Genshin Impact serisi 4

Logitech G x Genshin Impact işbirliğinin ilk serisinde neler var? İşte detaylar:

  • Logitech G309 LIGHTSPEED Bluetooth ve G305 LIGHTSPEED oyun fareleri bu seride yer alıyor. G309, Kamisato Ayaka’nın zarafetini, şık ve yeni bir tasarımla yakalarken, G305 modelleri, sevilen karakterler Sayu, Thoma ve Shikanoin Heizou’dan ilham alan tasarımları sergiliyor.
  • Bu çok yıllı ortaklığın devamında kulaklıklar, klavyeler ve klavye-fare paketleri gibi farklı ürünler görmeyi bekliyoruz. Ancak ürünlerin Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı henüz belli değil.

PAYLAŞ

İlgili İçerikler